Je hebt een gloednieuwe website laten maken en je bent er helemaal klaar voor: laat die klanten maar komen!
Maar eigenlijk gebeurt er niet zo heel veel. Je zit te wachten op meer en nieuwe bezoekers, maar die komen niet. Wat ging er mis? Is de website niet goed? Of heb je iets fout gedaan?
Het lanceren van een website betekent niet dat je website automatisch meer bezoekers zal aantrekken. Ik spreek uit ervaring dat het wél een heel belangrijke factor is, maar als jouw oude website al geen bezoekers opleverde, dan zal een nieuw design daar weinig verandering in brengen! Je zult mensen moeten helpen om je te vinden. Dit doe je door de zichtbaarheid van je site te vergroten, en dat kan o.a. met SEO, Social Media, SEA en PR. Ik leg je graag meer uit over hoe je meer bezoekers voor je website generereert!
Inhoudsopgave
Peilers van online verkeer naar je website
Meer bezoekers via SEO?
SEO staat voor Search Engine Optimization – in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie. Concreet betekent SEO dat je gaat optimaliseren om meer bezoekers uit zoekmachines naar jouw website / webshop / app of platform gaat realiseren. Hierbij zorg je dat jouw website(pagina’s) de antwoorden geeft op vragen die mensen in Google stellen.
Meer bezoekers via SEA / Google Ads?
SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands Zoekmachine Adverteren. Hiermee zorg je voor meer bezoekers naar je website, door te betalen per klik naar je website. Dit kan via Google Ads, of in kleinere mate via BING Ads. Hiermee realiseer je snel, en vaak de juiste bezoeker naar je website. Om goede resultaten te halen kun je het beste met een freelance SEA specialist werken.
Meer bezoekers via PR?
Als laatste kun je ook werken aan je bekendheid, van jou als persoon of van je bedrijf. Je zorgt ervoor dat mensen je merknaam herkennen en jou dus bijv. gaan Googlen en zo op je website komen. Dit kun je doen door bijv. persberichten te schrijven, partnerships aan te gaan, of artikelen te schrijven op bekende platforms.
Meer bezoekers via Social Media?
Social Media kennen wij allemaal: Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok, noem het maar op. Door aanwezig te zijn op Social Media en dit op de juiste manier te gebruiken kun je meer bezoekers naar je website krijgen. Let wel op: ieder kanaal heeft weer zijn eigen aanpak, en veel platforms zijn erop gericht om bezoekers op dat platform te houden!
Je kunt er ook voor kiezen om betaald verkeer te generen via Social Media Advertising.
Dus, wil je meer bezoekers naar je website trekken? Dan help ik je graag mee met technieken die je kunt gebruiken om websitebezoek naar je website te verhogen:
Eerst de basis om bezoekers op je website te krijgen
Voordat je de bezoekersaantallen kunt verhogen, zul je een aantal zaken op orde moeten hebben. Veel mensen vergeten deze stap vaak, waardoor het resultaat alsnog tegenvalt.
De basis van alles wat je wilt doen is je website. Dit is de plek waar je content creëert en beheert. En vanuit hier ga je zaken delen, zodat je de bezoekersaantallen kunt verhogen. Je website is als het ware een digitale hub van al je materiaal.
Je zult dus moeten werken aan 2 heel belangrijke zaken om klaar te zijn om bezoekers te trekken:
- De basis en structuur van je website is van hoge kwaliteit om bezoekers te faciliteren. Dit geldt met name voor SEO en Social. Om te kunnen scoren voor zoekmachines als Google, zul je een website moeten hebben die snel is, met goede zuivere code en waar de juiste SEO technieken al zijn toegepast. Dit wordt ook wel technische SEO genoemd. Daarnaast zal de website ook goed moeten functioneren. Hiermee zorg je dat je bijv. gemakkelijker content kunt schrijven, plaatsen en vervolgens eenvoudig kunt delen. Zonder deze functies maak je het jezelf heel lastig.
- Je website moet ook converteren. Je wilt namelijk iets bereiken met je website. Of dat nu een contactaanvraag is, meer lezers van je artikelen of bestellingen via je webshop. Dit is met name belangrijk voor SEA en PR. Voor SEA wil je dat de investering in meer bezoekers namelijk ook rendement oplevert (ROI). Anders ben je namelijk geld aan het weggeven. Voor je PR wil je graag dat je website de juiste boodschap overbrengt. En dat je website jouw identiteit, missie en visie uitademt, zodat dit strookt met de branding die je ergens anders uitdraagt. Wil je dit verbeteren, dan zul je een conversie specialist in de hand moeten nemen.
Nu je weet wat de basis is (en je deze op orde hebt!) help ik je graag verder met technieken om meer bezoekers te krijgen!
Technieken om meer websitebezoekers te krijgen
Aan de hand van de 4 onderdelen (SEO, Social Media, SEA en PR) geef ik je tips en technieken om zelf aan de slag te gaan. Uiteraard hoef je niet alles te doen, dus kies de punten die het beste bij jou passen. Wil je wel aan iets beginnen, maar mis je de kennis? Schakel dan een (freelance) specialist in die jou verder kan helpen!
Meer bezoekers op je website via SEO
- Doe een technische check (of laat dit doen)
- Check je Google Search Console voor zoekwoorden
- Werk aan je SEO titles
- Maak een FAQ
- Verbeter je oude Content
- Bloggen (met een goede strategie – zoals hero hub hygiene)
- Verbeter je landingspagina ervaring
- Zet linkbuilding in
- Bonus: SEO buiten je website (video en audio)
1. Doe een technische check (of laat dit doen)
Je website is een ontzettend belangrijk vehikel om je SEO goed tot zijn recht te laten komen. Bepaalde technische aspecten zorgen ervoor dat je website goed functioneert om SEO een kans te geven. Denk aan zaken als een SSL verbinding (redelijk oud) en meer recentelijk snelheid of nog beter: core web vitals. Mogelijk weet je zelf niet helemaal hoe je dit dient te doen, dus wil je dit goed doen? Huur eenmalig of voor langere termijn een specialist in!
Tip: met WordPress kun je zelf al redelijk ver komen. Kies je voor een ander CMS, dan zul je een goede webbouwer of developer nodig hebben!
2. Check je Google Search Console voor zoekwoorden
Ken je Google Search Console al? Zo niet, dan raad ik je aan snel te kijken! Je kunt hier namelijk de (huidige) prestaties van je website inzien, zoals de technische werkzaamheden, maar óók op welke zoekwoorden je al rankt! Heel handig, want vaak ben je je helemaal niet bewust hiervan!
Je vindt hier zowel de zoekwoorden, het aantal kliks naar je website, de gemiddelde positie, etc. Ook kun je de landingspagina’s 1 voor 1 uitpluizen en kijken voor welke zoekwoorden ze gerankt worden. Ten slotte kun je ook bepaalde settings aan Google doorgeven, zoals je XML Sitemap.
3. Werk aan je SEO titles
Als opvolging van punt 2 is er direct een mooie hack die je kunt toepassen op je SEO landingspagina’s en blogs! Vaak zie je namelijk in search console dat je originele pagina op andere zoekwoorden of zoekwoordcombinaties scoren dan je eigenlijk had bedacht. Of je had hier in het verleden geen rekening mee gehouden. Probeer dus op basis van deze date je SEO title eens te veranderen! Wijk uiteraard niet te veel af van het origineel. Is er nog géén zoekwoord gevonden op je pagina? Probeer de intentie van je SEO title eens te veranderen. Voorbeeld: ik had een pagina met het keyword SEO. Dat is natuurlijk een groot en generiek zoekwoord. Door dit te veranderen naar Freelance SEO Specialist en de tekst licht aan te passen, rankte ik ineens wel!
Daarnaast kun je ook de SEO title verbeteren voor de CTR. Er zijn veel trucjes voor, maar een hulptool zoals yoast of rank math assisteren je eenvoudig hierbij!
4. Maak een FAQ
Als je met SEO aan de slag gaat, dan zal een gedeelte hiervan zich richten op informatie content. Dat betekent: content die een vraagstuk of probleem van de doelgroep beantwoord. Een FAQ sluit hier perfect op aan. Hierin beantwoord je de meest gestelde vragen waarmee de doelgroep worstelt. Hoe je dit precies doet laat ik even in het midden, er zijn meerdere manieren voor. De aanpak is afhankelijk van je website. Een goed voorbeeld heeft een van onze klanten gerealiseerd. Dit is de FAQ van Spaanse Hypotheek.
5. Verbeter je oude content
Vaak gaan mensen aan de slag met een contentstrategie, maar zetten deze pur sec op vanuit nieuwe content. Vaak is dat helemaal niet nodig! Als je in het verleden al goede inhoudelijke content hebt geschreven, dan heb je (als het goed is) al een gouden bron aan content die je kunt verbeteren. Dit noemen ze ook wel refurbished content. Om dit te doen kun je het beste even Google Analytics kijken. Je gaan dan naar het tabje gedrag >> Site-content of bestemmingspagina’s. Hier vind je alle pagina’s die bezocht worden. Zo vind je snel blogs die nog wel traffic hebben, maar mogelijk al wat verouderd zijn. Bepaal of deze een update nodig hebben, zoals SEO copywriting of inhoudelijk een upgrade. Vaak is dit veel sneller dan compleet opnieuw beginnen!
6. Start met bloggen (+ een contentstrategie)
Heb je nog geen of weinig content? Dan is bloggen een mooie start om meer content te creëren. Dit kun je zelf doen óf een content creator inschakelen. Op basis van je website maak je een ijst met onderwerpen waarom je meer wilt schrijven. Zorg dat deze ook passen bij je doelgroep en dat de artikelen ook inhoudelijk op elkaar aansluiten. Zo kun je in de blogs naar elkaar linken of verwijzen (goed voor je autoriteit).
Werk daarnaast aan een contentstrategie. Dit wil zeggen dat je doelbewust schrijft en een sterke SEO strategie neerzet. Zo ga je onder andere een heldere structuur neerzetten en bepalen wat voor type content je wilt maken. Een geode methode is Hero Hub Hygiene methode van Google. Hiermee wissel je content af, gericht op 3 niveaus:
7. Verbeter je landingspagina ervaring (met o.a. CRO)
Beginnen de bezoekers al langzaam een beetje binnen te stromen? Of stuur je wat traffic via bijv. Google Ads of Social Media naar je pagina voor een traffic piek? Zorg dan dat je gebruikerservaring van je doelgroep goed is! Dit meet (o.a.) Google via Google Analytics, op punten als bouncerate, gem. duur op pagina en doorklikratio. Het is dus heel belangrijk dat je naast het antwoord op de vraag ook voor engagement met je bezoekers creëert.
Dit kun je bijv. doen door meer interactieve content te verwerken in je blog. Denk aan video’s, of calculators in je content. Of biedt een passende download zoals een whitepaper aan. Zo betrek je de doelgroep én werk je aan je eigen online marketing doelen.
8. Zet linkbuilding in
Een onderdeel van je SEO is toch echt meer autoriteit opbouwen. Je kunt dit vergelijken met wetenschappelijke artikelen: hoe meer mensen naar jou refereren als bron en hoe vaker jij goede werken citeert, hoe belangrijker je bent en wordt. Dit principe gebruikt Google namelijk ook om belangrijke bronnen van slechte te onderscheiden. De scheidslijn hierin is echter wel dun, dus pas op: als je alleen maar heel veel links van slechte kwaliteit naar je site hebt (of koopt), dan zal Google dit niet waarderen en zelfs afstraffen. Op de universiteit wordt je namelijk ook als fraudeur aangemerkt als je dit afkoopt!
Nog even wat tips hoe je dit oppakt: je kunt bijv. anderen dit laten doen door de dienst in te kopen of probeer bijv. wat geavanceerde technieken uit in het onderdeel PR & Branding.
9. Bonus: SEO buiten je website (video en audio)
Je website is ab-so-luut de basis van je SEO. Maar niet alles speelt zich op jouw website af, en ook zeker niet alleen in geschreven tekst. Video en Audio worden steeds belangrijker. Denk aan video seo via YouTube, waarmee je op video-informatie geeft over jouw specialisatie. Of maak een mooie podcast (of zorg dat je geïnterviewd wordt) en plaats dit op kanalen als Spotify, Stitcher of Google/Apple Podcast.
⚠️ Zo enthousiast dat je al wilt starten? Vraag dan gewoon eens een vrijblijvende sparringssessie aan. Als marketingstrateeg help ik je graag op weg met tips! Plan hier je gesprek!
Meer bezoekers op je website via PR / Branding
- Ga partnerships aan met gerelateerde bedrijven
- Ga gastbloggen op andere platforms
- Laat je interviewen door een autoriteit
- Aan de slag met Persberichten (presscloud)
- Maak gebruik van Influencers
- Ga aan de slag met referral marketing
1. Ga partnerships aan met gerelateerde bedrijven
Heb je een mooi platform, zoals een blog, YouTube kanaal of community? Werk dan samen met andere (zelf uitgekozen) partijen om krachten te bundelen. Met name als jullie beide een doelgroep hebben óf een product / dienst die elkaar sterk aanvult dan kan het heel nuttig zijn. Een aantal concrete voorbeelden zijn:
- Samen een publicatie of item opzetten. Denk aan een whitepaper of inhoudelijk stuk, waarbij beide partijen een deel van de expertise invult. Let er wel op dat de branding dan werkt voor beide partijen! Zo werken wij samen met freelance content creators die alles weten over media productie. Ik vul die expertise dan weer aan met bijv. SEO en het vermarkten.
- Link naar elkaar via bepaalde blogs of expertise pagina’s. Wil je hier graag betaald voor krijgen? Pas dan een eenvoudig affiliate model toe. Onderaan vertel ik je daar meer over.
- Ga een social media partnership aan, verwijs naar elkaars berichten, deel deze en zet strategische posts op waarin je elkaar verder helpt. Ook dit heeft natuurlijk een vertrouwensband nodig.
2. Gastbloggen op andere platforms
Er zijn ontzettend voor blogs en media te vinden in Nederland. En deze partijen schrijven echt niet alles zelf! Vaak staan zij open voor specialisten die hun expertise delen op hun platform. Dat is namelijk win-win: het mediaplatform krijgt zo extra content én verkeer indien de kwaliteit goed is. Jij als schrijver krijgt zo meer exposure van een bekend platform (en mss wel een backlink).
Voorbeelden zijn: Frankwatching (marketing), Wereldreizigers.nl (travel) en Drogespieren.nl (voeding & sport). Maar je kunt altijd zelf googlen om iets te vinden. Je zoekopdracht is dan “branche + gastblog”
3. Interviewen door een autoriteit
Naast gastbloggen zijn er ook platforms die wel zelf schrijven, maar vaak experts zoeken om hun content meer kwaliteit te geven. Jij geeft de inhoud en de schrijver maakt daar een kloppend verhaal van. Dit zijn bijvoorbeel vaak “roundups” “trends” of dieptestukken. Ook nieuwsmedia maken hier vaak gebruik van, denk aan de NOS, BNR of Nu.nl.
Tip: ben je een lokale ondernemer? Denk dan ook eens aan indebuurt.nl -> nodig ze uti om langs te komen en een interview met jou te doen.
4. Aan de slag met persberichten
Even terugkomende op het stukje autoriteit: je wilt natuurlijk wel als expert worden aangemerkt door een medium. Ze vinden jou niet altijd vanzelf (alhoewel, soms wel). Maar vaker moet jij jezelf opwerken als expert. Je kunt dit claimen door bijv. persberichten eruit te doen.
Veelal kun je deze perslijsten kopen of iemand inschakelen. Een handige tool is presscloud.com. Hier kun je online je mediaberichten samenstellen en naar up-to-date lijsten sturen!
5. Influencer marketing
Een andere manier om meer zichtbaarheid te krijgen is meeliften op influencers. Dit kan letterlijk óveral zijn: op YouTube, Instagram en TikTok, maar ook minder bekende kanalen als bepaalde Podcasts met veel luisteraars, of iemand met een eigen Niche Facebook groep.
Vaak kun je contactgegevens snel vinden. Het nadeel is dat grotere influencers vaak exorbitantie prijzen vragen voor samenwerkingen. Kijk dus vooral eens naar kleinere (niche) influencers!
6. Ga aan de slag met referral marketing
Referral marketing zeg je? De term zelf is niet zeer bekend, maar de principes wél! Je hebt vast van Dropbox en AirBnB gehoord toch? Zij maken goed gebruik van het referral marketing principe, ook wel (online) mond-op-mond reclame genoemd. Het principe is vrij eenvoudig: je creëert een (geweldig) product of zet een mooie winactie op. Via een systeem – zoals upviral– kunnen mensen je product of winactie delen en zo zélf iets winnen. Hebben bijvoorbeeld 3 anderen zich via jouw link aangemeld voor de winactie, dan ontvang je een bepaalde korting of cadeaubon. Een mooie manier van promotie, gebaseerd op social proof!
Meer bezoekers op je website via Social Media
- Kies je kanalen en focus daarop (strategie)
- Maak een contentmedia kalender
- Gebruik social hacks
- Boost je bereik en traffic met advertising
- Vergeet Dark Social Media niet
1. Social Media strategie & kanalen
Alhoewel ik zelf geen enorme fan ben van Social Media, brengt het echt veel kansen met zich mee. Mits je het goed aanpakt! Je wilt namelijk niet tijd verdoen met posts maken en plaatsen, om vervolgens geen resultaat te halen. Een goede content creator houdt altijd in het achterhoofd dat het doel meer (website) bezoekers is.
Bedenk dus wat jouw social strategie gaat zijn: kies een rode lijn voor je bedrijf, zoals een thema. Probeer dit vervolgens uit op enkele media of dit aanslaat.
Ten slotte is het ook enorm belangrijk om de juiste kanalen te kiezen (simpelweg alle kanalen is géén strategie). Waar zit je doelgroep? Hoe actief is je doelgroep? Ben je meer tekstueel (facebook en twitter) of visueel (instagram, pinterest, tiktok) georiënteerd?
2. Contentkalender
Niks is vervelender dan de hele dag afgeleid zijn doordat je social media moet beheren. Denk aan het plaatsen, of reageren op berichten. Plan dit dus slim in!
Een goede manier is om bijvoorbeeld 1x per maand een moment te pakken (halve dag / hele dag) om een hele contentkalender te maken. Schrijf alles uit, zoek er afbeeldingen bij en plan alles in (datum, tijd, etc.). Maak tevens gebruik van handige social media inhakers die aansluiten bij je strategie!
Een tool die wij gebruiken is de contentkalender template in Airtable (bekijk deze hier)
3. Gebruik Social Media Tools & Hacks
Nu je een contentkalender hebt, wil je natuurlijk alles klaarzetten en vergeten! Dit kan met bepaalde tools van social media (facebook creator studio), maar er zijn ook platformen die echt alle systemen vanuit één dashboard te beheren zijn! Een daarvan is SocialBee, waarmee je echt alle kanalen kunt inplannen. Maar ook Buffer en Hootsuite zijn bekende platformen.
Daarnaast kun je ook tools als Zapier of Integromat gebruiken om bijv. blogs die geplaatst worden autoamtisch te plaatsen op je Social Media. Hierbij maak je gebruik van een RSS Feed (standaard in WordPress), waarmee je de content snel en handig kunt delen.
4. Boost je bereik met social advertising
Helaas haal je met Social Media niet altijd meer het bereik dat vroeger normaal was. Het algoritme bepaalt binnen enkele momenten of jouw post vertoond wordt. Zeker als het om een bedrijfspost gaat. De algoritmes zagen namelijk dat hier vrij weinig op gereageerd werd 😉
Een goede manier om een leuke / goede post toch meer verkeer op te laten leveren is adverteren op social media. Je kiest een post (of maakt een nieuwe), selecteert een specifieke doelgroep en betaalt vervolgens (per view of klik) om meer bereik (én websitebezoekers) te genereren.
5. Dark Social hacks
Weet jij wat Dark Socials zijn? Grote kans van niet! Het zijn manieren waarop mensen zaken onderling delen, die niet of nauwelijks te meten zijn. Je kunt het bijna viral sharing noemen. De belangrijkste vormen zijn bijv. het delen van links of plaatjes via Whatsapp of Telegram. Of het doormailen van links.
De truc is om dit te stimuleren indien dit bij je past. Vaak gaat het dan om snackable content die makkelijk viral gaat of juist erg persoonlijk is om te delen (bijv. je referral links waar ik het over had). Zorg voor bijv. share op whatsapp / telegram buttons.
⚠️ Nog enthousiaster geworden? Vraag dan gewoon eens een vrijblijvende sparringssessie aan. Als marketingstrateeg help ik je graag op weg met tips! Plan hier je gesprek!
Meer bezoekers op je website via SEA
- Start met een Google Ads account
- Verbeter je Google Ads prestaties (en traffic)
- Maak gebruik van optimalisatie tools
- Experimenteer met Video Ads
- Experimenteer met Shopping Ads
1. Start met een Google Ads account
Het inzetten van SEA (search engine marketing) is een mooie manier om relevante websitebezoekers naar je website te krijgen. Het wordt ook wel een PPC kanaal genoemd (pay per click).
De facto is het niets meer dan betalen om bovenaan in Google te verschijnen als er bepaalde zoekwoorden worden ingetypt. Via een Google Ads account kun jij op zeer snelle basis verkeer naar je website halen. Denk bijv. aan het zoekwoorden “SEO Coach” die wij inzetten om meer zichtbaar te zijn. De zoeker is specifiek op zoek naar een hulp (coach voor SEO). De intentie is dus vrij hoog én dus ook de kans om te converteren.
Het opzetten van een Google Ads account is niet moeilijk. Ik als freelance marketing strateeg verwacht dan ook dat je dit zelf kunt. Wil je aan de slag, kijk dan onderstaande video:
Het meest lastige van Google Ads is zorgen dat het écht rendeert en dat je het meer geld oplevert dan je erin stopt. Dát is waar ik als Freelance Online Strateeg bij help. Lees dus snel verder:
2. Verbeter je Google Ads prestaties
Indien je een Google Ads account opgezet hebt en zelfs al advertenties hebt lopen, wil je zorgen dat de kwaliteit zo hoog mogelijk is. Zo betaal je zo min mogelijk aan Google, en krijg je het meeste waar voor je geld. Wij leren je o.a. hoe je slim zaken toepast als:
- Werk op basis van conversies, dus wat is het doel op je website; en meet wanneer dit bereikt is. Zo bepaal je makkelijk je rendement.
- Slimme biedstrategieën kiezen. Ben je niet zeker van je zaak; kies “conversies maximaliseren” indien je deze hebt ingesteld.
- Structuur van je account; zorg voor een logische opbouw, zoals keyword grouping strategieën (intent of thema grouperen).
- Welke “aanbevelingen” van Google zijn echt nuttig, zoals extra zoekwoorden toevoegen of budget aanpassingen.
- Verhoog de kwaliteitscore van je ads. Hier zijn drie zaken belangrijk: de relevantie van je advertenties, de CTR (percentage kliks t.o.v. views) en de landingspage ervaring. Zeker deze laatste is belangrijk en kun je met conversie optimalisatie en design snel beter maken.
3. Maak gebruik van optimalisatietools
Soms hoef je zelf niet het wiel uit te vinden. Zeker niet als Google Ads één van de manieren is waarop je verkeer naar je website realiseert. Je kunt bijvoorbeeld de Wordstream grader gebruiken om adviezen te geven over je campagnes. Helaas is de Wordstream Advisor offline gehaald door een overname; maar er zijn ook duurdere alternatieven zoals adanalysis die je erg goed kunnen helpen, zonder duur bureau.
4. Experimenteer met Video Ads
Soms loont het zich niet om alleen maar op zoekwoorden te focussen. Wat niet iedereen weet is dat ook YouTube advertenties via Google Ads lopen! Je kunt hier eenvoudig advertenties maken en instellen die worden getoond voor of tussen YouTube video’s. Het bereik is vrij groot en je kunt jezelf kenbaar maken in vele niches en groepen met interesses.
5. Experimenteer met Shopping Ads
Biedt jij producten aan, bijvoorbeeld via een Woocommerce webshop (of andere webshops). Dat kun je ook shopping advertenties inzetten. Hiermee kun je op basis van je productfeed je producten inladen en vertonen op zoekwoorden. Handig wanneer mensen in de koopfase zitten en producten vergelijken.
Je hebt hiervoor wel óók een Google Merchant Center account nodig, die je ook moet aanmaken. Ohja, en het is alleen geschikt voor B2C waarbij prijzen inclusief btw zijn.
Bonus: meer bezoekers op je website via Growth Hacking
- Bekijk of Affiliate marketing voor jou werkt
- Bouw een e-maillijst die van jou houdt!
- Geef een inhoudelijke webinar (en breng onder de aandacht)
- Start een community!
⚠️ Wil je deze growth hacking tips ontvangen? Vraag ze dan aan. Ik stuur je deze tips in uitgebreide vorm PLUS 4x aanvullende hacks voor je website. Daarna stopt het vanzelf! Vraag het hier aan
Conclusie: hoe meer bezoekers genereren voor je website?
Deze lijst is behoorlijk en ik hoop dat je er goed doorheen hebt kunnen navigeren. Graag hoor ik echter wat er nog mist en of je hiermee aan de slag kunt! Zo niet dan weet ik ook dat er nog werk aan de winkel is om dit nóg beter te maken. Want hé, zelfs goede growth marketeers kunnen altijd nog wat verbeteren aan hun werk 🙂